Uitgeverij

Uitgeverij Amsterdam Commercial Media (registratienr. 6532352)

 

 

 

 

De Ster van het Geluk is een mozaiëkvertelling over een oude Tibetaanse mythe.

Jessica Rosenberg, een getalenteerde Amerikaanse journaliste, ontdekt in haar research voor haar artikel voor Health & Spirituality magazine, deze mythe over de prinses Sarawanan. Deze charismatische jonge vrouw zou volgens deze mythe de oorsprong van geluk zijn. Jessica raakt door deze mythe gegrepen.

 Bijna veertienhonderd jaar eerder, vindt de jonge Najimullah een mysterieus gouden amulet met daarin een ongeslepen diamant. Hij ondervindt aan den lijve de mystieke kracht van dit amulet. En net als Najimullah, zijn er in de eeuwen daarna steeds meer mensen die in contact komen met zo’n magisch amulet. Het onzichtbare krachtenveld van de amuletten verbindt mensen met elkaar en geeft mensen inzicht in wat de hoogste vorm van geluk precies betekent.

In het jaar 2146 ontdekt Heinrich Müller, een conservator Aziatische Kunst van een museum in Berlijn, dat de geluksamuletten die over de hele wereld verspreid zijn, een eenheid vormen. Samen vormen zij een antiek halssieraad. Is dit sieraad de mythische Ster van het Geluk? Is geluk een mythe of werkelijkheid? Heinrich overleeft het ternauwernood, maar weet als één van de weinigen het antwoord.

 De Ster van het Geluk is het schrijfdebuut van Walter Koning, programmamaker, kunstschilder, muzikant en schrijver. Zijn vele reizen over de hele wereld en zijn levensbeschouwelijke gesprekken met bijzondere mensen zijn de inspiratiebron geweest voor deze queeste naar de betekenis van geluk.

 

LEVERING MOGELIJK VAN 3 MEI!!!